2011. december 17., szombat

Újra itt/Here again

Elég hosszú ideje ez az első bejegyzés. Magam is meg vagyok lepődve, hogy milyen hosszú ideje nem éreztem szükségét annak, hogy ide írjak. De hogy ne maradjon parlagon, ezért továbbra is kerülnek majd fel frissítések, de módjával. Az alábbi tekintélyes csomag két kép kivételével tartalmazza azt a merített papírra készített sorozatot, melyet még 2010. közepe táján csináltam. Azóta sem volt rajtam ilyen alkotási láz, melyhez úgy tűnik egyre inkább valami különleges esemény kell. Elnézést, ha valamely képek már szerepeltek itt, de jobb, ha teljes egészében látja őket az ember. (A/5. merített papír, tus, ceruza, tempera, akvarell, ezüst festék)

ui: Valami oknál fogva minimális szerkesztési lehetőségeim vannak, még a betűket sem vagyok képes formázni, a képek pedig csupán kódokként jelennek meg nálam, szóval egyenlőre ezzel a bugyuta látvánnyal kel beérni, de mihelyst lesz megoldás, átszerkesztem a postot.

It was a long time ago, when the last entry was made. I'm suprised how long time past since I felt the need to write here. But I won't let it fade, so there will be other posts too, but less than early. These pictures were made in the middle of 2010. and exept two compositions, the whole set is here. All paintings were made on handmade paper. I haven't got that creation fever since than. It seems, I need some special event to work again. I'm sorry, if any of the pictures were posted earlier.
(A/5. handmade paper, black ink, pencil, tempera, aquarelle, silver ink)