2011. március 17., csütörtök

Fibonacci számok/Fibonacci relations






A fenti kompozíciók egy saját szitamappa részeiként jelennek majd meg. Érdekességük, hogy a Fibonacci arányt és számokat követik eredeti méretükben. (0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21,...etc.) Szeretném egyszer majd megfesteni is őket, de egyenlőre az agyvérzés kerülget a szerkesztésnél, így amíg nem találok megfelelő módot arra, hogy arányosan felnagyítsam őket, addig marad a nyomtatás.

These compositions are a part of my own ofset portfolio. The interesting is, that these compositions are based on the Fibonacci relation and numbers in there original size. (0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21,..etc.) I would like to paint them once, but couting the right size and editing them perfectly is a true brain damage. So, until I find some way to expand them, I use them for my ofset portfolio.

1 megjegyzés:

  1. Érdekes, hogy azt amit az elméleti szakember kiméreget, azt a népművészetben a gyakorlati mester érzésből tesz oda. De ugyanez a helyzet a világ keleti-nyugati tengelyével is. Ösztön és ész. Mindkét esetben le a kalappal.

    VálaszTörlés